به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام مجید یزدی، امروز در همایش ائمه جماعات استان قم که در سالن همایش های اداره کل تبلیغات اسلامی قم برگزار شد به تشریح وقوع جرم و پیشگیری از آن در جامعه پرداخت.
وی با بیان این که نهاد روحانیت، مهمترین قشر در اطلاع رسانی در این عرصه می باشد، افزود: رسالت روحانیت از سایر نهادهای فرهنگی در ابعاد فرهنگی و اجتماعی در قبال جامعه سنگین تر است؛ می طلبد این نهاد مانند گذشته ادامه دهندۀ وظائف ذاتی خود باشد.
حجت الاسلام یزدی اظهار داشت: پیشگیری از اصل جرم، یک اصل عقلی است و پیشگیریی از جرم بهتر از درمان آن می باشد.
وی ادامه داد: قرآن کریم، تاکید فراوانی بر پیشگیری، وقوع جرم قبل از درمان آن کرده و تا جای که ائمه طاهرین (ع) فرموده اند «پیشگیری سرسلسلۀ همه بیماری های روحی و جسمی بشر است».
معاون فرهنگی دادگستری استان قم افرود: پیشگیری امری حقوقی نیز می باشد و قانون، پیشگیری را وظیفه دادگستری می داند و حتی مقام معظم رهبری هم تاکید فراوانی بر علمی و تخصصی کردن پیشگیری جرم دارند و در این رابطه آن را یک وطیفه عمومی درجامعه می شمارند.
حجت الاسلام یزدی با بیان اینکه از چه چیزی های باید پیشگیریی کرد به معنای جرم اشاره و اظهار داشت: جرم به معنای این است که افراد جامعه افعال مجرمانه انجام ندهند و حتی به فکر آن هم نیافتند.
معاون فرهنگی دادگستری استان قم گفت: غیر از جرم و خلاف، اموری دیگر به نام آسیب های اجتماعی مانند؛ طلاق، تکدیگری و کارتون خوابی هم وجود دارد و اگر چه جرم نیستند؛ ولی توجه نکردن و آگاهی ندادن به خانواده و زوج های جوان، آسیب های اجتماعی فراوانی در جامعه به همراه خواهد داشت و حتی می تواند مقدمه ای برای جرم باشد.
حجت الاسلام یزدی اظهار داشت: دستورات دینی، قوانیی فراتر از قوانین دنیایی هستند. قانون گذار به دنیای مردم توجه میکند تا جامعه آسیب نبیند؛ ولی قانون خدا، فراتر از قانون دنیا است و علاوه بر دلواپسی مردم در دنیا به فکر دلواپسی دینی آنان هم هست تا دچرا بیماری و افسردگی روحی نشوند.
وی افزود: دشمن در عرصه فرهنگی و اجتماعی به شدت درحال فعالیت است و دامن زدن به فضای مجازی، تولید مواد مخدر در ابعاد مختلف صنعتی و غیر صنعتی و همچنین اخیرا تولید مواد مخدر شنیداری که به مراتب خطرناک تر از مواد مخدر خوردنی است در همین راستا تلاش می کند.
انتهای پیام : 40/313